TEW_Interior-Design-Boundary-Raleigh

Boundary

The master bath in this Oakwood residence in downtown Raleigh was dimly lit with an unusual configuration lacking in functionality. A walled-in, beige fiberglass shower with popcorn ceiling and textured out-of-square walls were just a few of the project challenges. …

TEW-Design-Studio

Birch Arbor

A comprehensive interior design update was married with various existing features to give this family’s home a whole new appeal. We added paneling to the existing kitchen island, painted it a darker color, and updated the pendant lighting to give …

TEW-interior-design_Samuel-Cole

Samuel Cole

In recent years our commercial interior design has become a significant portion of our project activity. We recently wrapped a comprehensive interior redesign at Samuel Cole Salon in Raleigh.

TEW_interior-design

Queensferry

This residence was featured as a modern haven in Joybird, the most comprehensive online resource for modern furnishings, design tips and ideas. Modern Haven | Joybird

TEW-Design-Studio-bath

Edinburgh

An outdated home was brought back to life with modern elements and rustic touches, giving it a brighter look and approachable feel. The master bathroom redesign featured a comprehensive remodel — you can read more about this space here. A comprehensive …

TEW-Design-Studio-kitchen

Sablewood

A boldly colorful bar addition helped to define a previously neutral space. The clean, contemporary under cabinet lighting inlayed in the floating distressed wood shelves adds a beautiful detail. Redesigning the previously awkward fireplace has now become the focal point …

TEW Design Studio

Bryant Falls

Our designs are featured in four spaces in this home, transforming each to function better and represent our clients’ style and sensibilities. The beach-inspired girl’s bedroom is a great space to relax and has the style and functionality to grow …

TEW-Design-Studio-kitchen

Queensferry II

The Queensferry kitchen redesign changed the floor plan layout and served as a comprehensive change to the space. We took a space adjacent to the kitchen that lacked functionality and transformed it into one large kitchen and breakfast nook with …